Feather Feet Pedicure Almere

Uw pedicure in Almere Haven

AVG Privacywet

AVG, waar staat dat eigenlijk voor? Dit staat voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze wet is per 25 mei 2018 ingegaan, en vanaf die datum geldt deze privacywetgeving in de hele EU. Het gaat erom dat ik uw gegevens goed en zeer veilig bewaar, en daar heb ik uw toestemming voor nodig.

Waarvoor geeft u dan precies toestemming?

* Het opnemen van uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en email adres.
* Het bespreken en noteren van uw voetklachten, op papier of digitaal, voor het juist kunnen verzorgen van uw voeten en  uitvoeren van de behandeling. Dit kan ook zijn voor collegiaal overleg of doorverwijzing naar huisarts of andere medische disciplines.
* Het eventueel nemen van foto's van uw voetproblemen. Zo kunnen we samen bekijken of er vooruitgang in een  behandeling te zien is. Dit materiaal kan ook gebruikt worden voor collegiaal overleg of doorverwijzing naar huisarts of andere medische disciplines.

Bij een eerste afspraak vraag ik altijd om uw persoonsgegevens. Deze gegevens zijn nodig, anoniem kan en mag ik u niet behandelen. Bij de intake stel ik ook altijd een aantal vragen die betrekking hebben op uw gezondheid. Ik kan u bijvoorbeeld vragen of u diabetes of reuma heeft, of u hartpatiënt bent maar ook bijvoo
rbeeld of u HIV besmet bent. Deze vragen stel ik voor u en mij, zodat we samen voor een veilige behandeling kunnen zorgen. Al werk ik uiteraard zeer hygiënisch en met beschermingsmiddelen zoals handschoenen en een mondkapje, helaas zit een ongelukje vaak in een klein hoekje. Deze gezondheidsvragen zijn dus voor zowel uw, als mijn veiligheid. Ingroeiende nagels, likdoorns, schimmelnagels en kloven kan en mag ik behandelen. Echter ben ik geen Medisch Pedicure, en bij sprake van bijvoorbeeld diabetes of reuma mag ik u helaas niet behandelen. Dit is niet omdat ik dat niet kan, maar het is verplicht om je als pedicure te specialiseren in bijvoorbeeld diabetes en reuma om de behandelingen uit te mogen voeren zodat de cliënt deze eventueel ook vergoed kan krijgen via de zorgverzekeraar. Voor uw en mijn eigen veiligheid, behandel ik daarom helaas geen cliënten met diabetes of reuma. Ik kan u altijd doorverwijzen naar een ProVoet collega indien u hiernaar op zoek bent. Mocht u op de vragen tijdens de anamnese geen antwoord willen geven, kan het helaas zijn dat ik de behandeling niet zal laten doorgaan.

Indien u hier behoefte aan heeft, kunt u een toestemmingsformulier inzien. Dit kan voordat de behandeling start. Alle gegevens worden door mij zorgvuldig bewaard. Gegevens van en over u, worden goed bewaard en uiteraard alleen na overleg met u, eventueel gedeeld met een podotherapeut, huisarts of een collega pedicure. Naar een collega pedicure zal geen naam van u worden gedeeld. Bij eventuee foto's zorg ik ervoor dat uw gezicht niet op de foto zal staan, maar alleen de voeten. 

Door het maken van een afspraak bij Feather Feet Pedicure Almere geeft u automatisch toestemming en zijn de vragen naar waarheid beantwoordt. Mocht u bezwaar hebben, kunt u dit ten alle tijden kenbaar maken. Wij kunnen dan samen overleggen en bepalen of de behandeling door gaat of zal worden gestopt. Wilt u zelf meer weten over de AVG, neem dan een kijkje op de website van de overheid. U kunt de toestemming welke u geeft, later terugtrekken voor een nieuwe behandeling plaatsvindt.