Feather Feet Pedicure Almere

Uw pedicure in Almere Haven

Gellak & nagelreparatie

Een mooie kleur op uw teennagels is altijd leuk! Er is altijd wel een gelegenheid om uw nagels van een mooie kleur te voorzien. Een verjaardag, bruiloft, feestje, feestdagen, lente en zomer of gewoon omdat u het mooi vindt! Ik werk met het gelpolish merk Gelish. Een geweldige kwaliteit soak off gellak, welke in vele kleuren beschikbaar zijn. De gellak dient met een led lamp te worden uitgehard en zorgt voor een mooie lak welke zomaar 6-8 weken mooi blijft op de teennagels. 

Orly Breathable nagellak 
De Orly Breathable nagellak lijn is een 3-in-1 formule met een base coat, kleur en een top coat in één, waarbij je nagels tegelijkertijd verzorgd worden. Net als bij de contactlens technologie (Advanced Oxygen Technology) laat deze lak vocht en zuurstof door tot in de nagels. Hierdoor wordt de groei voor gezonde nagels gestimuleerd, worden je nagels versterkt en beschadigde nagels herstelt. Ook voorkomt deze formule het chippen en loslaten van de lak. De lak is verrijkt met arganolie, vitamine C en vitamine B5 dat je nagels verzorgt. De nagellak droogt super snel, is vrij van 13 schadelijke bestanddelen, wordt niet getest op dieren en is ook nog eens vegan! De nagellak wordt niet uitgehard met een lamp en kan met nagellakremover worden verwijdert. Kan geplaatst worden op teennagels na de pedicure behandeling.

Gelacy 
Een mooie nieuwe nagel, gemaakt met de producten van Gelacy. Als uw nagel bijvoorbeeld door een trauma is beschadigd, uw nagel aangetast is door schimmel of wanneer uw nagel wil ingroeien, kan Gelacy een uitkomst zijn. Binnen 20 minuten maken we een mooie nieuwe nagel, welke ook daarna nog gelakt kan worden. Gelacy kan ook op een schimmelnagel worden geplaatst zodat deze er mooi uitziet. Wel is het verstandig een schimmelnagel altijd te behandelen met een mycose tinctuur. Ik kan u hierover adviseren. De behandeling van schimmelnagels vallen of staan met uw eigen zorg aan de voeten. Indien we een nieuwe nagel moeten 'bouwen', moet er tenminste 1/3 van de huidige nagel nog aanwezig zijn om goed te kunnen hechten. Indien u de schimmel echt aan wil pakken, kunt u de Solution Spray van HFL in combinatie met Dadi oil gaan gebruiken. Deze twee producten samen is een gouden combinatie in de strijd tegen schimmelnagels. Ik kan u hier meer over vertellen in de praktijk en advies op maat geven. U hoeft niet perse een lak of een gellak over de nagel te kiezen, de nagel is ook mooi zonder de lak. Deze methode is dus ook uitermate geschikt voor heren. Zie hieronder een mooi voorbeeld van een nieuwe nagel met Gelacy.

 

Wil