Feather Feet Pedicure Almere

Uw pedicure aan huis

Welkom!

Welkom op de website van Feather Feet Pedicure Almere! Allereerst wil ik mij graag aan u voorstellen. 

Mijn naam is Vera Schaefer, ik ben 31 jaar en ik woon in Almere Haven met mijn vriend. Ik ben gediplomeerd pedicure en aangesloten bij Brancheorganisatie ProVoet. Voor mijn praktijk heb ik er bewust voor gekozen om mijn vak ambulant uit te oefenen. Ik kom bij u thuis langs om u van de voetbehandeling te voorzien. Zo hoeft u de deur niet uit, en kan de behandeling in uw eigen vertrouwde omgeving plaatsvinden, iets wat vaak als prettig wordt ervaren. 

We willen graag zo lang mogelijk blijven doen wat we écht leuk vinden en we zorgen goed voor ons lichaam. Maar wanneer nemen we contact op met een pedicure? Als de likdoorn steekt, of als uw eelt branderig aanvoelt? 
Als voetproblemen en pijnlijke voeten optreden, zorgen deze vaak ongemerkt voor een verandering van uw lichaamshouding waardoor u last kunt krijgen van voet, knie en rugklachten. Een goede voetverzorging is voor de één pure noodzaak, voor de ander een luxe en een verwenmoment. Bij mij kunt u terecht voor zowel de noodzakelijke als proactieve zorg voor uw voeten. Voor het verwijderen van likdoorns, ingroeiende nagels, kloven of bijvoorbeeld de behandeling van schimmelnagels, u bent bij mij aan het goede adres! 

Een verwenmoment voor u zelf? Reserveer dan de extra voet en onderbeen massage na de behandeling of een fijn masker voor de voeten. Liever prachtige nagels op uw handen en/of voeten? Dan kunt u de gellak behandeling kiezen. Mooie en verzorgde nagels door deze te lakken met Gelish Gellak. Deze lak wordt uitgehard met een LED lamp, waardoor de lak lang blijft zitten. 

Nu ook te reserveren, nagelreparaties en sealen van schimmelnagels. Is uw nagel door bijvoorbeeld schimmel aangetast, of is deze beschadigd geraakt? Ik kan de nagel voor u repareren/reconstrueren.