Feather Feet Pedicure Almere

Uw pedicure in Almere Haven

Welkom!

Welkom op de website van Feather Feet Pedicure Almere! Allereerst wil ik mij graag aan u voorstellen. 
Mijn naam is Vera Schaefer, ik ben 34 jaar en woon samen met mijn man en onze 2 lieve katten in Almere Haven. Ik ben gediplomeerd pedicure en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. 

We willen graag zo lang mogelijk blijven doen wat we écht leuk vinden en we zorgen goed voor ons lichaam. Maar wanneer nemen we contact op met een pedicure? Als de likdoorn steekt, of als uw eelt branderig aanvoelt? 

Als voetproblemen en pijnlijke voeten optreden, zorgen deze vaak ongemerkt voor een verandering van uw lichaamshouding waardoor u last kunt krijgen van voet, knie en rugklachten. Een goede voetverzorging is voor de één pure noodzaak, voor de ander een luxe en een verwenmoment. Bij mij kunt u terecht voor zowel de noodzakelijke als proactieve zorg voor uw voeten. Voor het verwijderen van likdoorns, ingroeiende nagels, kloven of bijvoorbeeld de begeleiding en advies bij schimmelnagels, u bent bij mij aan het goede adres! Ook bied ik fijne luxe behandelingen aan, zoals een scrub, voetmasker, voetonderbeen massages en nagellak of gellak.

Alle behandelingen zijn geschikt voor dames én heren. Want of u jong bent of op leeftijd, man of vrouw, goed zorgen voor de voeten is heel erg belangrijk! Gezonde voeten zijn de basis voor een gezond lichaam. Als pedicure kan ik een belangrijke bijdragen leveren aan de verzorging van uw voeten. Kleine problemen kunnen we wegnemen zodat grotere worden voorkomen. 

Kijk bij het kopje behandelingen en tarieven voor alle mogelijkheden, of neem vrijblijvend contact met mij op.

z