Feather Feet Pedicure Almere

Uw pedicure in Almere Haven

Praktijk

In 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot pedicure. Op dat moment had ik een kantoorbaan maar wilde ik zo graag een andere richting op, maar welke? Ik heb altijd een fascinatie gehad voor zorg en de medische wereld, en ik vind het fijn om met mensen om te gaan en hun verhalen te horen. Daarbij heb ik een passie voor wellness, goed zorgen voor het lichaam en rustmomenten creëren. Uiteindelijk ben ik door een vriendin in aanraking gekomen met dit prachtige vak, en ik was gelijk verkocht, dit is wat ik wil! 

De praktijk bevindt zich op de begane grond in Almere Haven en is voor iedereen bereikbaar. De praktijk bevindt zich in een bijgebouw in de tuin, u hoeft dus niet door het woonhuis heen maar u kunt achterom via de tuin de praktijk bereiken.  Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en ook met de fiets of lopend is de praktijk perfect te bereiken. Openbaar vervoer (bus) stopt op loopafstand van de praktijk(ongeveer 250 meter). In de praktijk is geen toilet aanwezig.

Ik heb mijn best gedaan om een fijne, sfeervolle en rustige praktijk te creëren, waar u even kunt onthaasten en genieten van de voetzorg. Ik hecht zelf veel waarde aan een fijne en schone omgeving, dit werkt prettig en is ook voor u als gast fijn. U kunt bij mij terecht voor noodzakelijke voetzorg, proactieve voetzorg en voor luxe behandelingen. Heeft u last van likdoorns, kloven, schimmelnagels of ingroeiende nagels? Hier kan ik u zeker mee helpen en adviseren. Ook kunt u de behandeling uitbreiden met een heerlijke scrub, een voetmasker, een voetonderbeen massage of een mooie gellak op uw voeten. U mag erop vertrouwen dat hygiëne bij mij hoog in het vaandel staat. Ik zorg altijd voor een schone set materialen per klant, en deze instrumenten worden gereinigd en gedesinfecteerd volgens de code van de voetverzorger. 

In mijn praktijk werk ik met hoogwaardige kwaliteit producten, materialen en een pedicuremotor met nattechniek. Door te werken met nattechniek, blijven uw huid en nagels gekoeld en vochtig tijdens de behandeling wat zorgt voor een aangenaam gevoel. 

 

Wilt u