Feather Feet Pedicure Almere

Uw pedicure aan huis

Praktijk

In 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot pedicure. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor zorg en de medische wereld, en ik vind het fijn om met mensen om te gaan en hun verhalen te horen. Uiteindelijk ben ik door een vriendin in aanraking gekomen met dit prachtige vak, en ik was gelijk verkocht, dit is wat ik wil! 

Omdat ik in Almere woon, is dit een groot deel van mijn werkgebied. Ook ben ik ambulant beschikbaar in Weesp, Bussum, Naarden en Muiden. Staat uw woonplaats er niet tussen? Geen zorgen, u kunt mij altijd bellen of mailen zodat we samen kunnen kijken of ik ook bij u aan huis kan komen.

In mijn praktijk werk ik met hoogwaardige kwaliteit producten, materialen en een pedicuremotor met nattechniek. Door te werken met nattechniek, blijven uw nagels gekoeld en vochtig tijdens de behandeling wat zorgt voor een aangenaam gevoel. Ik heb mijn pedicure koffer en tas mee met alle benodigde materialen voor tijdens de behandeling. Voor elke cliënt heb ik een schone set materialen, u mag er vanuit gaan dat ik zeer hygiënisch en volgens de code van de voetverzorger werk. 

Wat voetverzorgingsproducten betreft, werk ik graag met de producten van PuurVera. PuurVera staat voor hoge kwaliteit, en een uitgebreide lijn met voetverzorgingsproducten. Het is van Hollands fabricaat en geschikt voor mensen met diabetes. Ook worden de producten niet getest op dieren, iets wat ik zelf erg belangrijk vind. Ook verkoop ik de producten van Dadi' Oil. Een geweldig product, u leest er meer over onder het kopje 'producten'.

Of u nu op zoek bent naar een fijne crème of een product om  u te helpen in de strijd tegen een schimmelinfectie, u kunt deze bij mij aanschaffen. 

 

Wilt u g

In