Feather Feet Pedicure Almere

Uw pedicure in Almere Haven

Online reserveren

Indien u een afspraak wilt maken, kunt u op de onderstaande knop klikken om doorgeschakeld te worden naar de online reserveringstool. U kunt dan een gewenste dag en tijd reserveren, indien beschikbaar. Uiteraard mag u de afspraak ook telefonisch maken, of een email of WhatsApp bericht sturen. Indien u vragen heeft of een behandeling wilt boeken welke hier niet omschreven staat, raad ik u aan om eerst telefonisch contact op te nemen. Een deelbehandeling voor het verwijderen van een likdoorn, ingroeiende nagel of één kloof, kan alleen telefonisch/per app gereserveerd worden. 

Wilt u online reserveren? Klik dan op de onderstaande knop 'maak uw reservering'. U wordt dan doorgeschakeld naar de online reserveringstool. Let op, is een bepaalde dag of tijd niet meer beschikbaar, kies dan een ander moment.


LET OP! Risicopatiënten, denk hierbij aan reuma, diabetes, kanker of een andere medische aandoening waardoor u extra risico op gezondheidsproblemen loopt, verwijs ik graag door naar een medisch pedicure collega, podotherapeut of huisarts.

 

Maak uw reservering