Feather Feet Pedicure Almere

Uw pedicure in Almere Haven

Online reserveren

Indien u een afspraak wilt maken, kunt u op de onderstaande knop klikken om doorgeschakeld te worden naar de online reserveringstool. U kunt dan een gewenste dag en tijd reserveren, indien beschikbaar. Uiteraard mag u de afspraak ook telefonisch maken, of een email of WhatsApp bericht sturen. Indien u vragen heeft of een behandeling wilt boeken welke hier niet omschreven staat, raad ik u aan om eerst telefonisch contact op te nemen. Een deelbehandeling voor het verwijderen van een likdoorn, ingroeiende nagel of één kloof, kan alleen telefonisch/per app gereserveerd worden. 


Op dit moment is er helaas geen ruimte in de agenda voor nieuwe, vaste klanten. Wél zijn er indien ze vrijkomen, last minute plekjes te reserveren. Deze plekjes zijn voor eenmalige behandelingen, een vervolgafspraak over enkele weken kan vooralsnog niet gemaakt worden vanwege een overvolle agenda. Mocht u geholpen zijn met een eenmalige reservering, verwelkom ik u graag!

Volg mij op Instagram of Facebook om op de hoogte gehouden te worden bij last minute beschikbaar gekomen plekjes. Indien deze beschikbaar komen, kunt u deze via de onderstaande link reserveren.

 Lukt het niet? Neem dan gerust contact met mij op.


Maak uw reservering